Mielipiteitä ja politiikkaa

Ehdolle lähdin edesmenneen englanninopettajani Jukka Viitaniemen pyytämänä Liedossa 1996 ja pääsin Liedon valtuustoon 60 äänellä kaudeksi 1997-2000. Innostuin tuolloin yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.

2010 ryhdyin kirjottamaan mielipiteitä lehtiin ja 2011 pitämään Uuden Suomen blogia. Lähdin ehdolle Kaarinassa syksyllä 2012 ja sain 140 ääntä, jonka myötä tulin valituksi valtuustoon, hallituksen varajäseneksi ja perusturvalautakuntaan, jonka puheenjohtajaksi siirryin 2015. Keväällä 2016 minut valittiin Kaarinan kokoomuksen valtuustoryhmän johtoon

Kevään 2017 vaaleissa äänimääräni tuplaantui ja nousin Kaarinan kaupunginhallitukseen. Toimin myös teknisessä lautakunnassa hallituksen edustajana.


harmaatakki.jpgToimin myös Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tarkastuslautakunnassa ja vuoden 2017 loppuun TYKS-SAPAn johtokunnassa. Terveydenhuollon tulevaisuus onkin yksi tärkeimmistä kysymyksistä, joka pitää onnistua ratkaisemaan.

Niin politiikka kuin siitä kirjoittaminenkin ovat suuria intohimojani. Kunnallisten luottamustoimien ohella toimin Kaarinan Yrittäjien ja Varsinais-Suomen Yrittäjien hallituksissa, Piikkiön Kokoomuksen puheenjohtajana ja Varsinais-Suomen Kokoomuksen piirivaltuutettuna.