Vapaa-ajalla

Silloin, kun en ole kokouksissa, nautin läheisteni seurasta, kahvista, kuntoilusta ja kirjoittamisesta.

dsc_0138.jpgLempiliikuntaani on hiihto viikset huurussa, välillä nautin myös alamäen hurmasta. Ylipäätään
nautin luonnosta: merellä, metsäpoluilla ja tunturissa. Matkustan mielelläni, erityisesti Italiaan.

Kulttuuri lähes kaikissa muodoissa inspiroi ja auttaa jaksamaan arjessa. Omistan Museokortin, kiertelen mielelläni taidenäyttelyissä, käyn kirjastossa ja luen joka päivä, mutta parasta on kuitenkin kunnon teatteri.

Viimeaikoina lukulistalla on ollut opetustyöhöni liittyvien kirjojen ja artikkelien lisäksi kesädekkareita ja 7 siskon tarina. Hyvä ruoka perheen ja ystävien kanssa on myös kulttuuria parhaimmillaan.

Minusta on innostavaa keskustella keskustelemasta päästyäni yhteiskunnan kehittämisestä, kulttuurista, johtamisesta, yrittäjyydestä. Vuonna 2012 olen perustanut naisverkoston, johon kuuluu 20 henkilökohtaisesti mukaan kutsuttua naista eri aloilta ympäri Suomen.

Keskustelukulttuuria pitäisi Suomessa ja päätöksenteossa edistää aktiivisesti. Tällä hetkellä politiikassa ollaan aivan liikaa omissa poteroissa ja keskitytään toisten virheiden ruotimiseen. Keskustelukumppaneiltani toivon avointa mieltä uusiin ideoihin, joita minulla riittää ja niiden kehittämiseen paremmaksi, ei alasampumiseen.