Vaalipäivän tunnelmia

Sunnuntai 19.4.2015 - Sanna Vauranoja


On kauan odotettu vaalipäivän ilta. Kampanjatyö tuli valmiiksi eilen ja vaalipäivään sisältyi tietysti äänestys ja vaalikahvit Tuorlassa.

Tässä vaiheessa on todettava, että vaalityö oli upeaa, mutta sitä ei todellakaan tehdä yksin. Kampanjassa on ennen muuta kysymys joukkueesta. Minun joukkueeni on tehnyt paljon ja vielä vähän enemmän, ehkä jopa eniten työtä tämän tavoitteen eteen. Haluan kiittää jo tässä vaiheessa kaikkia kampanjassani ahertaneita ihmisiä ja yrityksiä. 

Ehdokas on osa myös oman puolueensa joukkuetta. Meillä on Kokoomuksessa mahtava joukko vapaaehtoisia tekijöitä, jotka keittävät kahvia, pitävät yllä vaalimökkiä ja jakavat esitteitä, ehdokastietoa sekä vaalikarkkeja. Kiitos kaikille näille tekijöillemme!

Ensimmäiset tulokset tulevat ruutuun kolmen tunnin kuluttua. Olo on tietysti jännittynyt, mutta samalla onnellinen tästä kaikesta - ja teistä kaikista, jotka tätä matkaa olette kanssani tehneet. Tiimiläisinä, tukijoina, suosittelijoina, ystävinä, yrityksinä, vapaaehtoisina, ehdokkaina, perheenjäseninä ja kanssakulkijoina.

Tuhannesta keskustelusta, lukemattomista työtunneista ja sadasta kampanjapäivästä kiitollisena,

Sanna

Avainsanat: Kiitos