Tekemisen meininkiä Somerolla

Perjantai 20.2.2015 - Sanna Vauranoja

Maanantaina 16.2. Someron ABC:llä järjestettiin yleisötilaisuus, jossa vieraili ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen sekä varsinaissuomalaisia kansanedustajaehdokkaita. Itsekin tulin paikalle Piikkiöstä ja jälleen kerran vastaanotto Somerolla oli erittäin ystävällinen. 

Ympäristöministeri oli aiemmin päivällä vihkimässä Teijon kansallispuistoa, mutta muisti mainita, että Somerolta löytyy huikean kauniita paikkoja myös ihan omasta takaa. Somerolla tosiaan on kaunista kumpuilevaa maalaismaisemaa, järviä ja muun muassa lempimaisemani Häntälä komeine notkoineen. 

Mikä kuitenkin parasta sekä asukkaiden että kuntatalouden kannalta, Somerolla on vilkas keskusta monipuolisine palveluineen sekä harrastuksia ja kulttuuria moneen lähtöön. Pääsipä Someron vanhustenhuoltokin komeasti esiin YLE1:n sarjassa Hoivakodit kuntoon. 

Somerolla on kaikesta päätellen juuri sitä tekemisen meininkiä, jota omassa vaalikampanjassanikin peräänkuulutan. Suomi saadaan takaisin raiteilleen vain työllä ja yrittämisellä!

Avainsanat: Somero, Yrittäminen, Tekemisen meininki